Opfordret ansøgning

Kære Jobsøgende

Når du søger en opslået stilling, så husk altid at sende dit CV og ansøgning i pdf. Vi har tidligere lavet et skriv om gode råd til et skarp CV du også kan se her under nyheder.  

Desuden kan det være en kæmpe fordel at opdatere din LinkedIn profil da det sagtens kan være vedkommende der modtager din ansøgning kan finde på at kigge der. Du finder gode råd til en stærk LinkedIn profil under vores nyheder. 

Du kigger garanteret på virksomhedens hjemmeside, tjekker den, kontaktpersonen og nogle af medarbejderne ud på LinkedIn for at danne dig et billede af kulturen og de enkeltes kompetencer, så du får en fornemmelse af hvad der skal prioriteres.

Det kan også være en rigtig god idé at ringe til kontaktpersonen på stillingsopslaget for at afklare mere specifikt hvor meget arbejdsopgaverne fylder, hvor vigtige de forskellige kompetencer er og hvilke projekter der skal udføres. Men ring IKKE og stil spørgsmål som du kan finde svar på via stillingsopslaget eller på hjemmesiden! Det er okay at have en skabelon til både CV og ansøgning, men husk at tilpasse / målrette til hver enkelt stilling. Det er så ærgerligt med fejl som et forkert virksomhedsnavn, stillingsbetegnelse mm. Det er alt sammen med til at danne et helhedsbillede af dig som ansøger.

Det er muligt du har hørt dette mange gange før, men der er skræmmende mange som laver en eller flere af ovenstående fejl, så hjælp os med at sprede budskabet.

Comments are closed.