UK Recruiters – seriously?!

En oplevelse fra det virkelige liv indenfor rekrutteringsbranchen.

En god kunde fortalte os, at vedkommende var blevet kontaktet af en engelsk recruiter. Den engelske recruiter kunne fortælle kunden, at han havde en aftale med os, om at han kunne præsentere kandidater til en stilling hos dem.

Stillingen var slået op både på vores virksomheds web og kundens web. Vores kunde skulle blot via mail-accept betale rekrutteringshonoraret til UK recruiteren hvis de besluttede at ansætte. De ville så afregne med os!! Og hvis ikke de ville ansætte, så var der intet honorar. Vores kunde takkede pænt nej til tilbuddet om at modtage kandidat cv’er.

Det er efterhånden på jævnlig basis, vi fra kunder og samarbejdspartnere hører om denne type meget aggressive pistolsalgsmetoder. Det må jo virke på nogen ellers var der vel ikke basis for UK Recruiters, der har en forretning med metoder, der baserer sig på løgn, eksklusivaftaler på kant af loven, lemfældig omgang med persondata og absolut ingen respekt for kandidater!

Vi anerkender fuldt ud, at der findes UK Recruiters der laver helt og aldeles anstændig forretning. Men at introducere sig til en virksomhed ved at foregive/lyve om, at man har en aftale med os. Det synes vi på ingen måde er i orden! Er det kun noget vi bokser med i it branchen eller foregår det mon i andre brancher også???

Comments are closed.