Vores kollega Maja har skrevet en lille inspirationshistorie om hvordan hun havnede hos os i efteråret

– og vigtigheden i at netværke:

”Et lille opråb om betydningen af en god a-kasse – for det var nemlig min a-kasse, som banede vej til mit job hos Recruit IT. En helt almindelig torsdag, blev jeg ringet op af min a-kasse og spurgt, om jeg kunne være interesseret i at deltage i et Talent Attraction Arrangement.

Den efterfølgende tirsdag ankom jeg til Recruit IT sammen med 12 andre dimittender, og formiddagen gik med præsentationer af virksomheden, de ansatte, de deltagende og introduktion til de daglige opgaver. Herefter var der frokost, hvor vi fik mulighed for at samtale og netværke. Da jeg kom hjem, sendte jeg en ansøgning.

Allerede samme aften blev jeg kaldt til jobsamtale og jeg startede 3 uger senere.

Jeg kan ikke understrege nok hvor vigtigt det er at netværke og deltage i diverse arrangementer som a-kasser og fagforeninger afholder. Dét at bruge en dag ude blandt andre ledige betaler sig i form af enten nye bekendtskaber, et bredere netværk eller måske endda et job.

Så til dig der går ledig og er træt af de uendelige jobansøgninger – kom ud og deltag i arrangementer, kurser, kaffemøder og GØR NOGET – så går det hele (forhåbentlig) nemmere.”

Comments are closed.