GITTE LUNDGAARD

Gitte har 14 års erfaring inden for HR og rekruttering. Hun har erfaring fra mange forskellige brancher og organisationer, bl.a. som Recruitment Partner ved Systematic, HR-partner ved Tivoli, DR og Dansk Flygtningehjælp. De seneste år har hun arbejdet som både freelancer og headhunter i headhunt- og konsulentbranchen. Gitte har samarbejdet med Recruit IT siden 2021.

TBD

TBD

  HENNING LUNN SCHANDORPH

  Henning har mere end 30 års erfaring fra IT-branchen, som konsulent, leder og selvstændig. Henning har været i flere store globale virksomheder: Olivetti, Unisys, CGI og Microsoft og mere lokale som KMD og Atea. Det meste af karrieren har han haft fokus på teknisk salg og leverance, samt ledelse gennem de sidste 20 år. Henning har inden starten i 2022 i Recruit IT arbejdet som Managementkonsulent i eget firma med fokus på at bringe værdi til forretningen gennem teknologi.

  SOFIE MADSEN

  Sofie er studiemedarbejder og studerer til dagligt Cand. Soc. Uddannelsesvidenskab på Århus Universitet. Her tilegner hun sig bred viden indenfor områder såsom HR Management, rekruttering, ledelse samt kompetenceudvikling. Sofie har erfaring indenfor undervisning og arbejde med mennesker, fra en hverdag hvor planlægning og overblik er essentielt. Sofie har en generel nysgerrighed på mennesker, og især indenfor den enkeltes motivation.

  MARIANNE RISHEDE

  Marianne har mere end 15 års erfaring inden for personaleudvælgelse i rekrutteringsbranchen og dermed opbygget et solidt fundament for at finde det rette match for både virksomhed og kandidat. Med en vedholdenhed og målrettet approach giver hun ikke op, før den sidste brik i puslespillet er fundet, og det optimale match er opnået for såvel kandidat som virksomhed. Marianne stræber efter at give alle den bedste og mest professionelle behandling via kompetent dialog og behovsafstemning.

  MAJ MARIE LARSEN

  Maj har tidligere arbejdet med rekruttering og talentudvikling af akademikere. Med en kommunikationsuddannelse i bagagen effektiviserer hun formidling på tværs af forskellige medier og platforme. Mellem virvaret af ønsker, krav og kompetencer stræber Maj altid efter at sikre kvaliteten i sit arbejde, bl.a. ved at benytte den specifikke søgestrategi, der vil sikre et skarpt kandidatfelt, som matcher kundens krav.

  JOHNI PIHL PETERSEN

  JOY NIELSEN

  BRIAN RØNNEMOSS

  KATHRINE BAHNSEN

  Kathrine studerer dagligt Cand.soc Human Ressource Management på Århus Universitet, hvor hun får bredt kendskab til områder såsom HR management, rekruttering, ledelse og kompetenceudvikling. Kathrine har erfaring med rekruttering og talentdevelopment og har stor passion for at motivere mennesker og deres muligheder på arbejdsmarkedet, og naturligvis en grundlæggende nysgerrighed for IT-branchen.